Renovatie van studentenhuisvesting voor de KMA

12 juni 2019

In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf hebben wij de studentenhuisvesting van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda gerenoveerd. Augustus 2018 zijn wij hiermee gestart en begin juni was de oplevering. Tijdens dit traject hebben we de kennis en kunde van ons bouwbedrijf goed in kunnen zetten om de opdrachtgever zo optimaal mogelijk te kunnen voorzien.

Wat we bij dit project hebben gerealiseerd:

  • Cosmetisch opknappen van de kamers
  • Nieuwe doucheruimtes
  • Nieuwe vloerbedekkingen
  • Nieuwe plafonds
  • Overal nieuwe kozijnen
  • Schilderwerk
  • Nieuwe elektrotechnische installaties

Dit gebouw is aangesloten op een duurzame verwarmingsbron. Er zijn voorzieningen gemaakt voor het realiseren van stadsverwarming. Op die manier kon de oude gasinstallatie worden verwijderd.

Het totale verloop van het project is zo gepland dat de ingebruikname van het gebouw vrijwel gelijk liep met de oplevering. Dit leverde veel tijdswinst op ten gunste van de opdrachtgever. De ingebruikname is bijna 3 maanden naar voren gehaald.

Bouwbedrijf Th. van Kasteren

Heiberg 29
5504 PA Veldhoven
+31 (0)40 254 99 91

info@thvankasteren.nl