Diensten

Woningbouw

Woningen bouwen die “te gast zijn” in hun natuurlijke of stedelijke context met respect voor het milieu. Op basis van vakmanschap en met oog voor detail. Innovatieve woonconcepten volgens het concept FlexxLiving waarbij uitstraling, duurzaamheid en circulair bouwen centraal staan. In woonateliers geven kopers aan wat hun eisen en wensen zijn die wij omzetten naar leefruimtes op maat. Elk project heeft een eigen kopersbegeleider die de toekomstige bewoners ontzorgt tijdens het proces van ontwikkeling en bouw. Al onze nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd onder garantie van Woningborg. Woningborg

Utiliteitsbouw

Ook utiliteitsbouw zit in het DNA van Bouwbedrijf Th. van Kasteren. Reeds vele opdrachtgevers op de zakelijke markt hebben naar volle tevredenheid nieuwbouw en verbouw door ons uit laten voeren. Het gaat om uiteenlopende projecten op het gebied van overheidsgebouwen en scholen, grootschalige renovatie bij defensie maar ook maatschappelijk vastgoed voor sociale instellingen en bedrijfshallen, bioscopen en overige commerciële ruimtes. Bouwen binnen vooraf vastgestelde kaders op het gebied van regelgeving, verduurzaming en budget.

Service & onderhoud

Ook na oplevering kunnen de klanten een beroep op ons doen voor service en onderhoud. Wij beschikken over volledig ingerichte servicebussen met 24-uursservice. Voor diverse van onze vaste klanten verzorgen wij op basis van servicepakketten de afhandeling van storingen en servicegericht onderhoud. Onze gecertificeerde medewerkers zijn zowel bouwtechnisch maar ook organisatorisch en communicatief goed onderlegd. Met dit paradepaardje binnen ons bouwbedrijf staan wij zij aan zij met onze klanten voor een langdurige relatie op basis van wederzijds respect, vertrouwen en betrokkenheid.  

Bouwbedrijf Th. van Kasteren

Heiberg 29
5504 PA Veldhoven
+31 (0)40 254 99 91

info@thvankasteren.nl