Certificeringen

Certificering ISO9001

Deze certificering is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen (KMS) met als doel organisaties bezig te laten zijn met continue blijven verbeteren. De ISO 9001 certificering hebben wij gekregen na beoordeling of onze organisatie voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

VCA** Veiligheidscertificering

Onze locaties en ons werk als bouwbedrijf vragen om een groot veiligheidsbewustzijn. Wij zijn in het bezit van een VCA**-certificaat. Dat betekent dat onze mensen op de hoogte zijn van alle risico’s op de werkplek en weten hoe te reageren indien er een gevaarlijke omstandigheid voordoet. Wij gaan op een verantwoorde manier om met onze dagelijkse taken, voor uw en onze eigen veiligheid. 

Lid van bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Bouwbedrijf Th. van Kasteren is hier lid van. Zo werken we aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving.

FSC® gecertificeerd

Wij hebben het FSC®-keurmerk toegewezen gekregen van de Forest Stewardship Council®. Dat geeft aan dat wij hout kunnen leveren dat afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos. Verfraaiing van onze leefomgeving mag niet ten koste gaan van de leefomgeving in houtleverende landen, waar bossen onherstelbaar worden aangetast. Daarom is het FSC®-keurmerk een goede richtlijn om hier bewust mee om te kunnen gaan.

Erkend leerbedrijf

Al jaren zijn wij erkend leerbedrijf als bouwbedrijf en als onderhoudsbedrijf. Ook in de mindere jaren in de bouw hebben wij ons steeds ingezet om leerlingen enthousiast te maken en te houden voor het vak. Dit resulteerde in meerdere goed verlopen stageplaatsen voor leerlingen vanuit het technisch voortgezet onderwijs. In overleg met onze partner Summa college plaatsen wij hierin ook vaak de leerlingen die moeilijk aan een stageplek komen en die juist een extra zetje in de goede richting nodig hebben. Samen met onze leermeesters binnen het bedrijf zorgen wij zo voor een omgeving waarin de leerlingen een waardevolle ervaring opdoen en extra kennis en informatie meekrijgen voor het verdere verloop van hun carrière.

Bouwbedrijf Th. van Kasteren

Heiberg 29
5504 PA Veldhoven
+31 (0)40 254 99 91

info@thvankasteren.nl