Over ons

Onze organisatie

Bouwbedrijf Th. van Kasteren heeft de laatste jaren een stevige groei doorgemaakt. Niet alleen in omzet, maar ook naar een permanent personeelsbestand van ca. 30 vaste medewerkers. Naast de utiliteitsbouw, service en onderhoud is het aandeel projectmatige woningbouw steeds groter geworden. Hierdoor zijn er wijzigingen doorgevoerd met een uitbreiding van de bezetting op kantoor. Onze goed opgeleide en vakbekwame medewerkers beschikken over een mix van ervaring, gedrevenheid en enthousiasme. Onze mensen zijn samen met de differentiatie in onze orderportefeuille de garantie voor continuïteit van ons mooie bedrijf waar we zo trots op zijn!      

Onze visie

Wij streven ernaar om, op basis van goede afspraken en gezamenlijk optrekken in het gehele proces van ontwikkeling en bouw, te komen tot een kwalitatief hoogwaardige bouwproductie, die in goede verhouding staat tot de prijs. Met oog voor vakmanschap en detail werken we aan een innovatieve en duurzame gebouwde omgeving waar wij en onze klanten trots op zijn.

Jaren historie

Medewerkers

Onze kracht

9

Continuïteit

Wij hebben vanuit het diepste van onze bouwgenen het geloof dat continuïteit de belangrijkste drijfveer moet zijn in het leiden van ons bedrijf.
 Net als elk bedrijf hebben ook wij een bouwcrisis meegemaakt, echter is dit voor ons gevoel altijd alleen een tijdelijke dip geweest, waardoor wij ook in deze tijd ons personeelsbestand op peil hebben kunnen houden.

9

Flexibiliteit

Binnen onze organisatie wordt er voor ieder project bekeken wat de beste teamsamenstelling is. Dat wil zeggen dat we een flexibele teamopbouw kunnen maken waardoor onze algemene kosten zich altijd verhouden tot de grootte en complexiteit van ieder project. Wij leveren hiermee maatwerk, niet alleen in de letterlijke zin, maar ook in iedere projectorganisatie.

9

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wordt geborgd in onze certificeringen. Kwaliteit op het gebied van vakmanschap, materialen, effectiviteit en duurzaamheid. Kwaliteit van onze goed geschoolde medewerkers als het kapitaal van ons bouwbedrijf. Maar ook als het draait om het vertalen van de eisen en wensen van onze klanten in heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Wij leveren kwaliteit van de bovenste plank!

Bouwbedrijf Th. van Kasteren

Heiberg 29
5504 PA Veldhoven
+31 (0)40 254 99 91

info@thvankasteren.nl