Nog één appartement beschikbaar in Veldhoven-Dorp!

1 juli 2019

De bouw van project Residentie De Veldbloem is gestart. Het is een uniek plan gelegen in Oud-Veldhoven aan de karakteristieke Dorpstraat. Het duurzame bouwplan bestaat uit een ensemble van fraai vormgegeven woningen en appartementen in de duurdere prijsklasse, rond een eigen groen binnenhof.

In de villa aan de Dorpstraat bevinden zich 5 luxe appartementen (villalofts), hiervan is er momenteel nog één te koop. De appartementen hebben ruime buitenruimtes in de vorm van balkons en terrassen. Op het achterterrein liggen twee schitterende levensloopbestendige semibungalows met de tuin op het zuiden, aan De Gender. Aan de rechterzijde wordt het bouwplan begrensd door bergingen ten behoeve van de appartementen.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Dan verwijzen wij u graag naar Van Kasteren Makelaardij 040 – 254 36 36, info@vankasteren.nl of de website van ‘Residentie De Veldbloem’: www.develdbloem.nl

Bouwbedrijf Th. van Kasteren

Heiberg 29
5504 PA Veldhoven
+31 (0)40 254 99 91

info@thvankasteren.nl