4DX zaal gerealiseerd bij Pathé Arena in Amsterdam

12 juli 2019

Bij Pathé Arena in Amsterdam hebben we een 4DX zaal gerealiseerd. Deze zaal geeft een ultieme filmbeleving. Films zijn niet langer beperkt tot het scherm, maar de zalen hebben allerlei andere effecten die gelijklopen met de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geur! De bezoeker wordt zo nóg meer in het verhaal meegenomen.

We hebben de zaal compleet gerenoveerd, waarbij wanden, vloeren alsmede de tribune volledig zijn vernieuwd. Met het bouwen van de tribune hebben wij een nieuw concept gecreëerd waarbij montage en demontage voorop stonden, in combinatie met stabiliteit en snelheid. Hierbij hebben we een aanzienlijke tijdswinst kunnen boeken waardoor de zaal eerder in gebruik kon worden genomen. Dit was erg gunstig voor de opdrachtgever Pathé Cinemas.

Dit najaar gaan we eenzelfde 4DX zaal realiseren in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Bouwbedrijf Th. van Kasteren

Heiberg 29
5504 PA Veldhoven
+31 (0)40 254 99 91

info@thvankasteren.nl